Chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr cu Salsa de ananas
Reteta scorțișoară-zahăr tortilla chipsuri cu salsa de ananas ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 10 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ananas, frunze de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată de cafea și înghețată mexicană de ciocolată cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr, Salsa de Mango cu căpșuni cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară și zahăr, și Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 260°.tapetați o foaie de copt cu folie și o a doua foaie de copt cu prosoape de hârtie. Într-un castron mic, combinați ananasul, sucul de lămâie, menta și 1 lingură. zahăr. Într-un alt castron mic, amestecați împreună scorțișoara și zahărul rămas.
Puneți untul pe foaia de copt și puneți-l în cuptor timp de aproximativ 1 minut pentru a se topi.
Așezați bucăți de tortilla pe foaia de copt; întoarceți-vă să acoperiți cu unt.
Se presară cu zahăr scorțișoară.
Coaceți până devin aurii, 3 până la 5 minute.
Transferați chipsurile pe o foaie căptușită cu prosop de hârtie; lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cu salsa pe lateral.