Chipsuri de parmezan cu piper de nuc
Chipsurile de parmezan cu piper de nuc necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 66 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, frunze de salvie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Salată De Căpșuni Sălbatice Cu Chipsuri De Parmezan Prăjite Cu Piper Și Bl, Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă, grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru), și Muschiulet De Porc Herbed Cu Parmezan-Piper Toasturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați parmezanul și ierburile într-un bol mare de amestecare. Setați o tigaie de 10 inci la foc mic.
Adăugați o 1/4 cană de amestec de parmezan în tigaie și presărați-o astfel încât să fie răspândită uniform și să aveți un efect de zăbrele, adică ar trebui să fie un strat lacey și subțire. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pana cand sunt aurii si crocante. Scoateți cu grijă din tigaie și răciți-o pe o tavă. Repetați cu ingredientele rămase până la consum. Rupeți discurile în chipsuri mari.
Împărțiți nucile într-o pulbere brută folosind un mortar și un pistil.
Adăugați sare și piper și amestecați bine. Condimentați chipsurile de parmezan cu nucile pudrate.