Chipsuri de cartofi și Kale cu maioneză de lămâie

Chipsuri de cartofi și Kale cu maioneză de lămâie
Chipsurile de cartofi și Kale cu maioneză de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 4 și costă $1.06 pe portie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de kale, maioneză, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri de Squash bătute cu bere cu maioneză de lămâie, Hot dog înveliți în slănină cu Avocado, roșii, ceapă, maioneză și chipsuri de cartofi, și Chipsuri de Kale cu baie de iaurt cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Chipsuri: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți tulpina groasă din kale și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Tăiați frunzele în bucăți de 2 până la 3 inci.
5
Puneți-le într-un castron și stropiți cu ulei de măsline. Aruncă bine. Aranjați varza într-un singur strat pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până când sunt crocante și ușor întunecate pe margini. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Folosind un feliator de mandolină sau un cuțit ascuțit, feliați cartofii albi și cartofii dulci în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cartofi AlbiCartofi Albi
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
8
Puneți-le într-un castron și stropiți cu ulei de măsline. Aruncă bine. Aranjați într-un singur strat (fără suprapunere) pe foi de copt căptușite cu pergament și coaceți timp de 12 minute. Întoarceți feliile și continuați să coaceți, verificând la fiecare 2 minute până se rumenesc și crocante, cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult. Condimentează chipsurile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
BolBol
9
Maioneză: într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați toate chipsurile într-un castron mare și serviți cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista