Chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră

Chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 250g de grăsime, și un total de 2397 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.72 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați brânză, piper cayenne, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Chipsuri de cartofi cu sos de scufundare cu brânză albastră, Chipsuri de cartofi de casă cu sos Sriracha BBQ și brânză albastră de iaurt grecesc, și Chipsuri de cartofi cu baie de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați laptele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Bateți încet laptele cald și continuați să bateți până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper cayenne. Continuați să gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțin lapte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
6
Serviți sosul cald cu chipsuri de cartofi pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați feliile de cartofi pe o foaie de copt între straturile de prosoape de hârtie pentru a vă asigura că sunt foarte uscate înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea până când temperatura uleiului ajunge la 400 de grade F pe un termometru cu grăsime adâncă. Prăjiți cartofii în loturi mici până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Îndepărtați cu o lingură pliată și așezați-o pe o pungă de hârtie maro sau pe o altă foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare cu brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista