Chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 250g de grăsime, și un total de 2397 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.72 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați brânză, piper cayenne, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Chipsuri de cartofi cu sos de scufundare cu brânză albastră, Chipsuri de cartofi de casă cu sos Sriracha BBQ și brânză albastră de iaurt grecesc, și Chipsuri de cartofi cu baie de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați laptele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mic.
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Bateți încet laptele cald și continuați să bateți până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper cayenne. Continuați să gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțin lapte suplimentar.
Serviți sosul cald cu chipsuri de cartofi pentru scufundare.
Așezați feliile de cartofi pe o foaie de copt între straturile de prosoape de hârtie pentru a vă asigura că sunt foarte uscate înainte de prăjire.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea până când temperatura uleiului ajunge la 400 de grade F pe un termometru cu grăsime adâncă. Prăjiți cartofii în loturi mici până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Îndepărtați cu o lingură pliată și așezați-o pe o pungă de hârtie maro sau pe o altă foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează imediat cu sare.
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare cu brânză albastră.