Chipsuri De Ardei Iute

Nevoie de un fără gluten, primal, și FODMAP fel de mâncare prietenos? Chipsurile de ardei Kale cu brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 18. Un amestec de ulei de măsline, piper măcinat grosier, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri De Brânză, Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, și Prăjituri crocante de cartofi cu brânză de fermier, Scallion, piper negru și chipsuri de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Clătiți varza și uscați bine cu un prosop de bucătărie. Rupeți frunzele de pe coaste; aruncați coastele. Tear frunze în 4-in. bucăți.
Turnați uleiul într-un bol mare, adăugați kale, sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform.
Aranjați frunzele într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți, schimbând pozițiile tăvii după 13 minute.
Se presară cu brânză și se coace până când frunzele sunt crocante, dar nu se rumenesc, încă 5 până la 7 minute.
*Puteți folosi ciorchini mai mari, dar veți avea nevoie de mai mult ulei și condimente și poate o a treia tigaie. Găsiți drojdie nutrițională la magazinele de alimente naturale, piața alimentelor întregi și bobsredmill.com