Chipsuri Arepa cu Chorizo și Queso Fresco
Chipsurile Arepa cu Chorizo și Queso Fresco ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare, queso fresco, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mic dejun mămăligă cu Chorizo și Queso Fresco, Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo De Coriandru, și Guacamole Cu Frescă Queso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb, apa caldă, parmezanul, 1 lingură de unt și sare, amestecând bine.
Lăsați amestecul să stea timp de cinci minute.Frământați cu mâinile timp de aproximativ 3 minute umezindu-vă mâinile cu apă în timp ce lucrați.Formați 4 bile cu aluatul.
Așezați fiecare bilă între 2 pungi de plastic și folosind un capac plat pentru oală, aplatizați la 1/8 inch.Folosind un tăietor de prăjituri, tăiați aluatul în runde mici
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de 15 până la 20 de minute.
Așezați chipsurile arepa pe un platou de servire și acoperiți fiecare arepa cu queso fresco și 1 felie de chorizo.
Presărați coriandru și serviți.