Chipotle Ranch Dip

Chipotle Ranch Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Chipotle Ranch Dip ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de smântână, maioneză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Tex-Mex cuptor cartofi prajiti cu Chipotle Lime Ranch și Avocado Ranch sosuri scufundare, și Sunca si branza Pinwheels masă Prep cu ferma de casă Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, smântâna, amestecul de pansament de fermă, ceapa verde, usturoiul, sucul de lămâie și Chipotle chile împreună într-un bol până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
Ulei De PiperUlei De Piper
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți imediat sau refrigerați până când este necesar.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista