Chipotle-Lime Piure De Cartofi Dulci
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Chipotle-Lime piure de cartofi dulci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare, zahăr brun, Chipotle chile în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle Piure De Cartofi Dulci, Chipotle Piure De Cartofi Dulci, și Chipotle Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți fiecare cartof cu o furculiță de 3 până la 4 ori pe fiecare parte. Înfășurați fiecare cartof într-un prosop de hârtie umed. Cuptor cu microunde la 8 minute, întorcându-se după 4 minute. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți pulpa într-un castron. Pulpă de piure.
Se amestecă zahărul brun, laptele, sucul de lămâie, chipotle chile, sosul adobo și sarea în pulpa de cartofi.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada