Chipotle BBQ pui cu cartofi și ceapă

Chipotle BBQ pui cu cartofi și ceapă
Reteta Chipotle BBQ pui cu cartofi si ceapa este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 5. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos original de grătar, usturoi, ardei chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă murată la grătar, Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, și Glisoare de pui la grătar cu ceapă Carmelizată la grătar și salată de varză Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați osul din spate din fiecare pui cu foarfece de bucătărie sau cuțit ascuțit. Găini deschise în stil fluture.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se amestecă sosul de grătar, ardeii și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Combinați cartofii și ceapa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 1/3 cană amestec de sos de grătar; aruncați pentru a acoperi. Lingură pe 4 foi folie rezistentă; pliați pentru a face 4 pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Pui la grătar 15 min.; rândul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați pachete; grătar 25 până la 30 min. sau până când puii sunt gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional și perindând puiul cu amestecul de grătar rămas în ultimele 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Tăiați și serviți unul dintre pui cu legumele fierte. Răciți puiul rămas, apoi acoperiți și refrigerați pentru a-l folosi pentru a pregăti Arepa de pui la grătar se topește încă o noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista