Chipotle BBQ pui cu cartofi și ceapă
Reteta Chipotle BBQ pui cu cartofi si ceapa este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 5. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos original de grătar, usturoi, ardei chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă murată la grătar, Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, și Glisoare de pui la grătar cu ceapă Carmelizată la grătar și salată de varză Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mic.
Tăiați osul din spate din fiecare pui cu foarfece de bucătărie sau cuțit ascuțit. Găini deschise în stil fluture.
Se amestecă sosul de grătar, ardeii și usturoiul până se omogenizează.
Combinați cartofii și ceapa într-un castron mediu.
Adăugați 1/3 cană amestec de sos de grătar; aruncați pentru a acoperi. Lingură pe 4 foi folie rezistentă; pliați pentru a face 4 pachete.
Pui la grătar 15 min.; rândul său.
Adăugați pachete; grătar 25 până la 30 min. sau până când puii sunt gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional și perindând puiul cu amestecul de grătar rămas în ultimele 15 minute.
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide pachetele.
Tăiați și serviți unul dintre pui cu legumele fierte. Răciți puiul rămas, apoi acoperiți și refrigerați pentru a-l folosi pentru a pregăti Arepa de pui la grătar se topește încă o noapte.