Chineză Dulce Bun Aluat
Chineză dulce Bun aluat ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 19 cenți pe porție. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Youtiao (Aluat Prăjit Chinezesc), Rapid Se Amestecă Aluat Dulce, și Aluat Dulce De Bază.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și laptele împreună într-un bol mare de amestecare până când zahărul este dizolvat. Se amestecă drojdia și se lasă să stea până se formează un strat spumos pe lapte, aproximativ 10 minute. Amestecați făina, majoritatea ouălor bătute (rezervați aproximativ 1 lingură de ou într-un bol mic pentru mai târziu), uleiul vegetal și sarea, amestecând bine până se combină bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Așezați aluatul într-un bol mare cu ulei, acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic, așezați vasul într-un loc cald și lăsați să crească până se dublează, 2 până la 3 ore.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din castron și frământați-l scurt pentru a lovi cu pumnul, aproximativ 1 minut.
Rotiți aluatul într-o frânghie și tăiați-l în 12 bucăți de dimensiuni egale.
Rotiți fiecare piesă într-o bilă și folosiți degetele pentru a aplatiza fiecare bilă într-un disc de aproximativ 5 până la 6 inci în diametru.
Așezați aproximativ 2 linguri de umplutură preferată în centrul cercului de aluat și aduceți marginile aluatului peste umplutură. Strângeți și răsuciți partea superioară împreună pentru a sigila umplutura. Asigurați-vă că nu există pete deschise.
Așezați fiecare cusătură umplută cu partea în jos pe hârtia pergament în timp ce terminați de făcut restul chiflelor. Acoperiți chiflele umplute cu folie de plastic și lăsați-le să crească timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți 1 lingură de ou bătut rezervat cu apa pentru a face o spălare a ouălor și periați partea superioară a fiecărui coc cu amestecul de ouă.
Presărați fiecare chiflă cu câteva semințe de susan și coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt rumenite și strălucitoare, întorcând foaia de copt la jumătatea coacerii, timp de 20 până la 30 de minute.