Chineză Dulce Bun Aluat

Chineză Dulce Bun Aluat
Chineză dulce Bun aluat ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 19 cenți pe porție. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Youtiao (Aluat Prăjit Chinezesc), Rapid Se Amestecă Aluat Dulce, și Aluat Dulce De Bază.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și laptele împreună într-un bol mare de amestecare până când zahărul este dizolvat. Se amestecă drojdia și se lasă să stea până se formează un strat spumos pe lapte, aproximativ 10 minute. Amestecați făina, majoritatea ouălor bătute (rezervați aproximativ 1 lingură de ou într-un bol mic pentru mai târziu), uleiul vegetal și sarea, amestecând bine până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Așezați aluatul într-un bol mare cu ulei, acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic, așezați vasul într-un loc cald și lăsați să crească până se dublează, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Scoateți aluatul din castron și frământați-l scurt pentru a lovi cu pumnul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Rotiți aluatul într-o frânghie și tăiați-l în 12 bucăți de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Rotiți fiecare piesă într-o bilă și folosiți degetele pentru a aplatiza fiecare bilă într-un disc de aproximativ 5 până la 6 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați aproximativ 2 linguri de umplutură preferată în centrul cercului de aluat și aduceți marginile aluatului peste umplutură. Strângeți și răsuciți partea superioară împreună pentru a sigila umplutura. Asigurați-vă că nu există pete deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Așezați fiecare cusătură umplută cu partea în jos pe hârtia pergament în timp ce terminați de făcut restul chiflelor. Acoperiți chiflele umplute cu folie de plastic și lăsați-le să crească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți 1 lingură de ou bătut rezervat cu apa pentru a face o spălare a ouălor și periați partea superioară a fiecărui coc cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
OuăOuă
12
Presărați fiecare chiflă cu câteva semințe de susan și coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt rumenite și strălucitoare, întorcând foaia de copt la jumătatea coacerii, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Serviți cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista