Chincurvre-Bastoane De Piper

Chincurvre-Bastoane De Piper
Ch-Pepper Sticks este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză chincvrev, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Batoane de pui, brânză și piper, Pepper Jack Brânză Bastoane, și Bastoane De Brânză Jack Cu Piper Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați brânza, ceapa și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Stivă foi filo. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva în 6 dreptunghiuri egale pentru a face 24 de bucăți. Acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați 1 bucată filo plat și periați ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
4
Se presara 2 lingurite amestec de brânză de-a lungul 1 margine, lăsând aproximativ 1/2 inch goale la fiecare capăt. Îndoiți capetele filo peste umplutură, apoi rulați pentru a închide; dacă filo nu se lipește la sfârșitul ruloului, periați marginea cu puțin mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați cusătura de brânză cu fața în jos pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci și periați ușor cu unt. Repetați Pasul 3 pentru a modela bețișoarele de brânză rămase și așezați la aproximativ 1/2 inch distanță pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute (9 până la 10 minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista