Chincurvre-Bastoane De Piper

Chincurvre-Bastoane De Piper
Ch-Pepper Sticks este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză chincvrev, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Batoane de pui, brânză și piper, Pepper Jack Brânză Bastoane, și Bastoane De Brânză Jack Cu Piper Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați brânza, ceapa și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stivă foi filo. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva în 6 dreptunghiuri egale pentru a face 24 de bucăți. Acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați 1 bucată filo plat și periați ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se presara 2 lingurite amestec de brânză de-a lungul 1 margine, lăsând aproximativ 1/2 inch goale la fiecare capăt. Îndoiți capetele filo peste umplutură, apoi rulați pentru a închide; dacă filo nu se lipește la sfârșitul ruloului, periați marginea cu puțin mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Așezați cusătura de brânză cu fața în jos pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci și periați ușor cu unt. Repetați Pasul 3 pentru a modela bețișoarele de brânză rămase și așezați la aproximativ 1/2 inch distanță pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute (9 până la 10 minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista