Această rețetă servește 6. O porție conține 648 calorii, 33g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, castraveți, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Charmoula La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Chimen, Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt, și Cotlete de miel cu chimen fript cu cuscus Curry.
Instrucțiuni
1
Set filtru peste castron mare. Strecurătoare linie cu 2 straturi de tifon (nu lasa sita atinge partea de jos a bolului). Lingura iaurt în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră (lichidul se va scurge și iaurtul se va îngroșa; aruncați lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
3
Se amestecă iaurtul, usturoiul și sucul de lămâie într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Usturoi
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Frecați chimenul și coriandrul peste bucățile de miel. Filetați mielul pe 6 frigarui metalice. (Iaurtul și mielul pot fi preparate cu 4 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Iaurt
Chimen
Miel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Combinați 1 cană de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
7
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
8
Transferați cuscusul într-un castron mare; puf cu furculiță. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă castravetele tocate, roșiile, ceapa, uleiul de măsline și mărarul proaspăt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mărar Proaspăt
Ulei De Măsline
Cuscus
Castravete
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătar de miel la coacerea dorită, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați pe platou.
11
Se presară cu sare. Grill pitas până când este încălzit și ușor prăjit, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Așezați 1 pita pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
13
Întindeți amestecul de iaurt uniform peste pitas. Spoon cuscus în jos centrul de pitas. Glisați mielul de pe frigarui pe cuscus.