Chili picant la fiert lent

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Spicy Slow-Cooked Chili ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 367 de calorii , 23 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, ardei cayenne, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Super Bowl . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 53% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chili Slow Cooked Beef , Slow Cooked Applesoce și Slow Cooked Corned Beef and Cabbage .
Instrucțiuni
Se încălzește o tigaie mare la foc mediu-mare și se amestecă carnea de vită. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este sfaramicioasa, rumenita uniform si nu mai este roz, aproximativ 7 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Combinați carnea de vită măcinată, fasolea, roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii, ceapa, ardeiul gras, usturoiul, pudra de chili, piper cayenne, sare și piper negru într-un cuptor lent. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 10 ore sau la ridicat timp de 4 ore.
Ornați fiecare porție cu brânză Cheddar.