Chili Marocan De Năut

Chili de năut marocan ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 289 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, conserve de roșii, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Supă marocană de năut, Tocană De Năut Marocan, și Tocană De Năut Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente; saut 5 minute. Se amestecă chimenul și următoarele 7 ingrediente; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați 1 1/2 căni de apă, pastă de roșii, naut și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se amestecă coriandru și suc.