Chili Lime Porumb La Grătar

Chili Lime Porumb La Grătar
Chili Lime Grilled porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această supă are 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, suc de lime, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Porumb La Grătar Chili-Lime, Chili Lime porumb la grătar pe știulete, și Porumb Chili La Grătar.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 10 până la 15 minute. Topiți untul la foc mediu; se amestecă sucul de lămâie, pudra de chili și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Scoateți porumbul din apă și trageți ușor cojile înapoi; îndepărtați mătăsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Ungeți porumbul cu amestec de unt. Trageți înapoi cojile peste sâmburi, răsucind vârfurile pentru a asigura cojile. Grill porumb, neacoperit, la mediu-mare 25 până la 30 de minute, întorcându-se de mai multe ori pentru a găti uniform pe toate părțile. (Exteriorul cojilor de porumb va fi carbonizat.) Pentru a servi, trageți înapoi cojile și legați împreună cu o bucată de coajă pentru a forma un mâner pentru porumb. Se condimentează cu sare de mare și piper negru; se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Coji De PorumbCoji De Porumb
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Garnisiți, dacă doriți.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista