Chili Lime Porumb La Grătar
Chili Lime Grilled porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această supă are 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, suc de lime, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Porumb La Grătar Chili-Lime, Chili Lime porumb la grătar pe știulete, și Porumb Chili La Grătar.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 10 până la 15 minute. Topiți untul la foc mediu; se amestecă sucul de lămâie, pudra de chili și ardeiul roșu.
Scoateți porumbul din apă și trageți ușor cojile înapoi; îndepărtați mătăsurile.
Ungeți porumbul cu amestec de unt. Trageți înapoi cojile peste sâmburi, răsucind vârfurile pentru a asigura cojile. Grill porumb, neacoperit, la mediu-mare 25 până la 30 de minute, întorcându-se de mai multe ori pentru a găti uniform pe toate părțile. (Exteriorul cojilor de porumb va fi carbonizat.) Pentru a servi, trageți înapoi cojile și legați împreună cu o bucată de coajă pentru a forma un mâner pentru porumb. Se condimentează cu sare de mare și piper negru; se servește fierbinte.