Chili-Espresso frecat fripturi cu sos de roșii cald
Chili-Espresso frecat fripturi cu sos de roșii cald ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, fripturi de fier plat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de espresso, puteți urma acest fel principal cu Espresso Negrese ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc, Fripturi Cu Ochi De Coastă Frecate Cu Chili, și Chili și fripturi frecate cu cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine. Frecați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale fripturilor; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 minute.
Așezați roșiile și ingredientele rămase într-un mini tocător sau blender; procesați până se toacă grosier. Puneți amestecul de roșii într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Așezați 3 uncii de friptură pe fiecare dintre cele 4 farfurii (aproximativ 2/3 din carnea gătită). (Rezervați friptura rămasă pentru brunch-ul de duminică.) Completați fiecare porție cu 2 linguri de sos.
Notă de vin: aroma de cafea din alimente poate fi un punct de împerechere fabulos pentru unele vinuri roșii. Cabernet Sauvignon și Syrah au adesea arome de espresso întunecate care pândesc în jurul marginilor. Pentru cina de sâmbătă, totuși, aveți nevoie de un roșu cu o aciditate puțin mai strălucitoare și fructe suculente decât cele două soiuri aduc pe cont propriu. Alegeți un amestec de Syrah și partenerul său comun grenache: Bonny Doon Vineyard ' s Chteauneuf-du-Pape-styled 2006 le cigare Volant (California, 32 USD), cu note picante, prăjite, pământești pe o parte și fructe roșii aprinse pe cealaltă. -- Sara Schneider
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.