Chili de vită și fasole neagră cu prăjituri de porumb cu ceapă verde

Chili de vită și fasole neagră cu prăjituri de porumb cu ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili de carne de vită și fasole neagră cu prăjituri de porumb cu ceapă verde. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 815 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de porumb, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fasole neagră și Chili de vită cu smântână verde, Prăjituri de porumb Cheddar cu smântână de ceapă verde, și Prăjituri de fasole neagră cu salsa de Avocado-porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare adâncă sau oală, carne de vită măcinată maro în ulei la foc mare. Condimentează carnea cu sare și piper, apoi adaugă sosul Worcestershire. Reduceți focul la mediu atunci când carnea este rumenită și sfărâmată, apoi adăugați ceapa, usturoiul, ardeii roșii, jalapeno. Condimentați legumele și carnea cu pudră de chili și chimen. Gatiti legumele si Carnea impreuna 5 minute. Se amestecă bulionul și se răzuie picăturile de tigaie. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și piure și fasolea neagră. Când amestecul ajunge la o bulă, reduceți căldura la foc mic și amestecați cilantro, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă împreună 2 pachete de amestec de brioșă de porumb cu 1 cană de lapte, 2 ouă bătute, 2 linguri de ulei vegetal și scallions feliate. Aluatul trebuie să fie gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Încălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie la foc moderat. Cuib un pat de unt în prosop de hârtie pliat și ștergeți suprafața tigaie fierbinte cu ea pentru a unge ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Turnați aluatul de tort de porumb în tigaia fierbinte sau tigaia în runde de 3 sau 4 inci. Gatiti 2 sau 3 minute pe fiecare parte, pana cand sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas.
7
Pentru a servi, top boluri de carne de vită și fasole neagră chili cu ceapa verde tort de porumb toppers. Mănâncă toppers chili și porumb ca tine ar fi o plăcintă oală, hapsân o parte din tort de porumb cu fiecare lingura de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Tort TopperTort Topper
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista