Chili de vită și Butternut

Chili de vită și Butternut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili de vită și Butternut. Această rețetă face 6 porții cu 454 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul ancho Chile măcinat, dovlecelul, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chili de dovlecei de vită și Butternut, Butternut Squash Chili cu carne de vită, și Chili Picant De Vită Cu Dovleac Și Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 linguriță de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Presărați carnea de vită cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
8
Adăugați pasta de roșii, usturoiul și jalapeo; saut 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
9
Adăugați vin; se aduce la fierbere, răzuire tigaie. Gatiti 2 minute. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă ardeiul ancho chile și următoarele 7 ingrediente (prin fasole) și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
FasoleFasole
11
Adăugați dovlecei de nucă și 1 cană de morcov și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă. Puneți 1 1/3 căni de chili în fiecare din cele 6 boluri și acoperiți fiecare cu 1 lingură de smântână și 1 linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
SmântânăSmântână
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista