Chili De Vită Roșie

Chili De Vită Roșie
Rețeta Chili de vită roșie poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 5,44 USD pe porție. Acest fel principal are 773 calorii, 75g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pudra cascabel chile, carnea de vită rotundă de jos, piureul de ardei chipotle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Chili De Vită Roșie, carnea de vită a tatălui + chili de vin roșu, și Al 10-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili roșu.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper și adăugați o treime din carne în tigaie și sotati până se rumenesc pe toate părțile. Repetați cu uleiul și carnea, drenând orice exces de lichid din tigaie între loturi. Întoarceți carnea în tigaie, presărați chimenul și amestecați bine. Deglazați tigaia cu berea și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand berea este aproape complet redusa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
În aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie și apoi adăugați ceapa și gătiți la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați ardeii habanero, pasărea Thailandeză, jalapeno și poblano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
8
Adăugați ardeiul ancho chile, pudra cascabel chile, piureul de ardei chipotle, pudra pasilla chile și pudra New Mexican chile și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Muschiu De Porc, Impartit In JumatateMuschiu De Porc, Impartit In Jumatate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați bulionul de pui și roșiile, dați la fiert și gătiți până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Puree cu un blender de imersie.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
11
Adăugați carnea de vită înapoi în tigaie, reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți până când chili-ul este gros și carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră 15 minute. Dacă chili-ul are prea mult lichid, continuați să gătiți descoperit pentru a se îngroșa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și siropul de arțar și se amestecă până când ciocolata se topește și se combină și se reglează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sezonul GoyaSezonul Goya
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
13
Se servește cu cremă de chimen prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
14
Așezați chimenul într-o tigaie mică de sote la foc mediu. Prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Așezați într-un castron mic. Se amestecă crema și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Se pune într-o sticlă de stoarcere pentru servire.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili Con Carne. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriiamerican
Revista