Chili de vită cu crustă de făină de porumb

Nevoie de o curs principal fără gluten? Chili de vită cu crustă de făină de porumb ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, amestec original, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Chili de vită cu crustă de făină de porumb, Chili la cuptor cu crustă de făină de porumb, și Plăcintă Cu Brânză Chili De Curcan Cu Crustă De Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă carnea de vită. Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, 1 lingură Bisquick mix și apa; se amestecă în amestecul de carne de vită. Se amestecă roșiile și ardeii iute; se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent.
Se toarnă amestecul de carne de vită în caserola de 2 litri fără grăsime. Se amestecă 3/4 cană Bisquick mix, făina de porumb, laptele și oul până se omogenizează bine. Lingura peste amestecul de carne de vită. Se acoperă cu inele de ardei gras.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.