Chili de legume cu orez de usturoi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 452 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ardei gras, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare sunt Pui Chili Dulce Cu Orez Vegetal Asiatic, Chili-pui de usturoi și orez, și Creveți Chili-usturoi cu orez de nucă de cocos și mazăre.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă o treime din usturoi, pudra de chili, chimen și cayenne și se gătește până se parfumează, amestecând, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ardeii grași, dovleceii, dovleceii galbeni și 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați roșiile și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 20 de minute. Se amestecă fasolea și se fierbe până când legumele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
5
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți lingura rămasă de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Adăugați usturoiul rămas și orezul. Gatiti, amestecand, pana cand orezul este aproape opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Mazăre Goya®
7
Adăugați bulionul și restul de 1/2 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se amestecă cilantro în chili și se servește deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
Mazăre Goya®
9
Recomandare de vin: un Ctes-du-Rhne roșu moale și picant este doar lucrul pentru acest chili. Aromele sale prăjite de zmeură și plante medicinale și taninurile ușoare vor evidenția diferitele legume.