Chili De Fasole Neagră Cu Dovlecei De Iarnă
Rețeta Chili de fasole neagră cu dovlecei de iarnă este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 299 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, dovlecei de iarnă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chili de fasole Pinto cu porumb și dovlecei de iarnă, Salată de dovlecei de iarnă cu țepi Chipotle și fasole neagră, și Suc De Fructe-Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă fasolea, bulionul, roșiile, ardeii iute verzi, pudra de chili, pudra de chile chipotle și oregano. Simmer, acoperit, 10 minute. Descoperiți și gătiți încă 10 minute.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime, scoateți și aruncați semințele, străpungeți cu o furculiță de câteva ori și puneți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde cu apă de 1/4 inch. Acoperiți cu folie de plastic; cuptor cu microunde la maxim 8 minute sau până se înmoaie.
Lasa sa se raceasca; coaja cu un cuțit ascuțit mici, și se taie în bucăți de 1/2-inch. Se amestecă dovleceii în amestecul de fasole; gatiti 5 minute. Se amestecă sarea.
Alegerea vinului Andreei: ardeii iute, fasolea și dovleceii cer fumatul pământesc al unui vin roșu francez de Rhone. Căutați Magnifica epocă din 2004 A La Vieille Ferme Ctes du Ventoux (99 USD).
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada