Chili De Fasole Neagră
Chili de fasole neagră este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 381 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chili De Fasole Neagră, Chili De Fasole Neagră, și Chili De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, gătiți ceapa și usturoiul în ulei de măsline, amestecând des, până când ceapa este moale și începe să se rumenească, 6 până la 8 minute.
Adăugați fasole, roșii și sucul lor, chimen și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele, aproximativ 15 minute.
Se amestecă coriandru, chipotle pur și oțet de orez.
Se adaugă sare după gust. Puneți chili în mod egal în patru boluri și acoperiți fiecare cu 1 lingură smântână și, dacă doriți, cu salsa de roșii după gust.
Pentru a face chipotle pur, rotiți o cutie de 7 uncii de ardei iute chipotle, inclusiv sosul adobo, într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare.
Răzuiește într-un recipient de plastic și păstrează etanș la frigider până la 1 săptămână sau la congelator timp de câteva luni.