Chili de dovleac copios cu mămăligă

Chili de dovleac copios cu mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili de dovleac copios cu Polentan. Acest fel principal are 411 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, fasole neagră, sos de roșii și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este destul de bun. Încearcă Chili Vegetarian consistent cu prăjituri cu mămăligă, Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, și Chili Consistent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți primele cinci ingrediente la foc mediu 8-10 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz și legumele sunt fragede, rupând carnea de vită în sfărâmături; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se amestecă sosul de roșii, roșiile, dovleacul, 1 lingură de zahăr, pudra de chili, condimentul de plăcintă, 1/2 linguriță sare și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Între timp, într-o cratiță mare și grea, aduceți la fierbere laptele, smântâna, untul și restul de zahăr și sare. Reduceți căldura la fierbere ușoară; amestecați încet făina de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn 2-3 minute sau pana cand mamaliga se ingroasa si se trage curat de pe laturile tigaiei (amestecul va fi foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă într-un 9-in uns.- tigaie pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Lăsați să stea până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
6
Se amestecă fasolea în chili; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Tăiați mămăliga în șase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Se servește cu chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Castelul Cava Rosado
Castelul Cava Rosado
Casteller Cava Ros euro este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapaselor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista