Chili coaste scurte necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1078 calorii, 36g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți făină de porumb obișnuită, sfâșiată în bucăți, garnituri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cafeaua instant, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de cafea cu ciocolată cu glazură de cafea ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Al 7-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-coaste scurte Boeuf Bourguignon Chili, Chili Cu Coaste Scurte, și Chili Cu Coaste Scurte.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aranjați coastele scurte pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se presară peste tot cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Aduceți chiles New Mexico, ancho chiles și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când chilele sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Transferați amestecul într-un blender. Ținând ferm blatul, amestecați până când piureul de chile este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați coastele scurte în loturi și rumeniți pe toate părțile, 5 până la 6 minute pe lot, transferând coastele scurte într-un bol de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați usturoiul și ceapa roșie în picăturile din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se sotează până se înmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Se amestecă în chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
12
Adăugați piureul de chile din blender, bulion, agave și espresso; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri din vas în oală; amestecați pentru a acoperi. Aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți vasul în cuptor. Braise până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Alune Măcinate Fin
0,5 Lingurita Sare
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Înclinați oala. Îndepărtați și aruncați orice grăsime care se ridică la suprafață și bazine la capătul inferior. Folosind clești, transferați coastele și orice oase libere pe o foaie de copt cu margini. Tăiați cu grijă membrana de pe fiecare bucată de carne (încercați să tăiați doar membrana și nu orice carne). Aruncați membranele și toate oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Tăiați carnea în cuburi mici (slabe de 1/2 inch). Întoarceți carnea în sosul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Se amestecă fasolea neagră. Condimentează chili-ul cu aproximativ 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Dacă doriți, adăugați sosul adobo cu lingurițe pentru a crește spiciness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(poate înlocui Mozzarella)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
16
Transferați chili-ul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
18
Puneți Polenta cremoasă de porumb în boluri adânci. Polonic chili peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
19
Presărați generos cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20
Se servește cu garniturile.
21
Aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă, unt și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea și mare la foc mare. Treceți treptat în polenta. Continuați să bateți până când polenta începe să se îngroașe, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când polenta este foarte groasă și fragedă, amestecând adesea cu o lingură cu fund plat sau o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a preveni lipirea sau arderea, aproximativ 20 de minute. Amestecați porumbul într-un mini procesor până se formează un piure grosier. Amestecați piureul de porumb în polenta. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca PlumpJack Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
PlumpJack Merlot
Podgoria Merlot se află în regiunea Oak Knoll din Valea Napa și este amplasată până la lanțul muntos Mayacamas pe partea de vest a văii. Clima blândă și solurile aluvionare conferă acestui vin un echilibru deosebit. Temperaturile blânde permit acestor struguri să dezvolte arome bogate de zmeură și cireșe negre, care sunt stratificate cu ciocolată și o notă de fum împărtășită de îmbătrânirea barilului. Solurile aluvionare ajută la aducerea fructelor mai întunecate în nas și conferă acestui vin un gust plin, robust și concentrat, în timp ce clima blândă conferă acestui vin o eleganță și o aciditate naturală minunată care ridică acest vin de la început până la sfârșit.