Chili Cu Coaste Scurte

Chili Cu Coaste Scurte
Chili coaste scurte necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1078 calorii, 36g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți făină de porumb obișnuită, sfâșiată în bucăți, garnituri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cafeaua instant, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de cafea cu ciocolată cu glazură de cafea ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Al 7-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-coaste scurte Boeuf Bourguignon Chili, Chili Cu Coaste Scurte, și Chili Cu Coaste Scurte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aranjați coastele scurte pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se presară peste tot cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Aduceți chiles New Mexico, ancho chiles și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când chilele sunt doar fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Transferați amestecul într-un blender. Ținând ferm blatul, amestecați până când piureul de chile este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați coastele scurte în loturi și rumeniți pe toate părțile, 5 până la 6 minute pe lot, transferând coastele scurte într-un bol de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați usturoiul și ceapa roșie în picăturile din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se sotează până se înmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Se amestecă în chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
12
Adăugați piureul de chile din blender, bulion, agave și espresso; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți coastele scurte și orice sucuri din vas în oală; amestecați pentru a acoperi. Aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți vasul în cuptor. Braise până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Înclinați oala. Îndepărtați și aruncați orice grăsime care se ridică la suprafață și bazine la capătul inferior. Folosind clești, transferați coastele și orice oase libere pe o foaie de copt cu margini. Tăiați cu grijă membrana de pe fiecare bucată de carne (încercați să tăiați doar membrana și nu orice carne). Aruncați membranele și toate oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Tăiați carnea în cuburi mici (slabe de 1/2 inch). Întoarceți carnea în sosul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Se amestecă fasolea neagră. Condimentează chili-ul cu aproximativ 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Dacă doriți, adăugați sosul adobo cu lingurițe pentru a crește spiciness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
16
Transferați chili-ul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
18
Puneți Polenta cremoasă de porumb în boluri adânci. Polonic chili peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
19
Presărați generos cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
20
Se servește cu garniturile.
21
Aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă, unt și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță grea și mare la foc mare. Treceți treptat în polenta. Continuați să bateți până când polenta începe să se îngroașe, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când polenta este foarte groasă și fragedă, amestecând adesea cu o lingură cu fund plat sau o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a preveni lipirea sau arderea, aproximativ 20 de minute. Amestecați porumbul într-un mini procesor până se formează un piure grosier. Amestecați piureul de porumb în polenta. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca PlumpJack Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
PlumpJack Merlot
PlumpJack Merlot
Podgoria Merlot se află în regiunea Oak Knoll din Valea Napa și este amplasată până la lanțul muntos Mayacamas pe partea de vest a văii. Clima blândă și solurile aluvionare conferă acestui vin un echilibru deosebit. Temperaturile blânde permit acestor struguri să dezvolte arome bogate de zmeură și cireșe negre, care sunt stratificate cu ciocolată și o notă de fum împărtășită de îmbătrânirea barilului. Solurile aluvionare ajută la aducerea fructelor mai întunecate în nas și conferă acestui vin un gust plin, robust și concentrat, în timp ce clima blândă conferă acestui vin o eleganță și o aciditate naturală minunată care ridică acest vin de la început până la sfârșit.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista