Chiles Umplute Cu Creveți
Chiles umplute cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 256 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Jumbo umpluți cu Cilantro și ardei iute, Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Chiles umplute cu carne tocată: Otros Chiles en Frio.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Turnați suficient ulei vegetal într-o tigaie grea mare pentru a veni cu 1/2 inch pe părțile laterale ale tigaiei și încălziți la 350 de grade F.
Adăugați ardeii iute și prăjiți, întorcându-se frecvent, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a pune deoparte.
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul de măsline.
Se adaugă ceapa tocată și se sotează până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Se adaugă ardeii grași și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați creveții și gătiți până sunt roz și fierte, aproximativ 8 minute. Condimentează umplutura cu sare și piper.
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și scoateți cu grijă semințele, lăsând tulpina intactă. (Pentru căldură mai blândă, tăiați cu atenție coastele.) Împărțiți umplutura de creveți între chiles, apoi închideți, suprapunând ușor laturile fiecărei deschideri.
Pe un platou de servire superficial, aruncați castravetele, ceapa feliată, sosul de soia și sucul de lămâie și întindeți-le pe platou. Aranjați ardeii iute, cu cusătura în sus, deasupra salatei și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio