Chile Verde Tilapia Friptă
Chile Verde Tilapian fript este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 163 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Tilapia Friptă Cu Usturoi, Oreganata Tilapiană Friptă, și Tilapia Parmezan Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileurile cu sare și piper. Aranjați fileurile pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Se amestecă împreună ardei iute verde și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic. Lingurați aproximativ jumătate din amestec uniform peste fileuri, răspândindu-se pe margini.
Se fierbe 5 inci de la căldură 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Serviți peștele cu amestecul de chile verde rămas și pene de var.
Idee de meniu pentru 6 * Chile Verde Tilapia friptă * Orez Mexican
Alimente necesare verificați capse: sare, piper, ketchup, ulei de măsline, chimen măcinat, sos fierbinte * 6 (6 oz.) tilapia sau fileuri de portocale * 1 (5-oz.) poate tocat ardei iute verde * 2 limes * 2 (4-oz.) pachete Orez Mexican (cum ar fi laturile Lipton Fiesta)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.