Chilaquiles Verdes cu ouă prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chilaquiles Verdes cu ouă prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 4618 calorii, 15g de proteine, și 489g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 245 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tortilla de porumb, sare kosher, crema mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chilaquiles Verdes, Chilaquiles Cu Ouă Prăjite, și Chilaquiles cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal la 375 F într-un wok mare, cuptor olandez sau friteuză. Reglați flacăra pentru a menține temperatura. Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu prosoape de hârtie. Prăjiți 1/3 din pene de tortilla, folosind un păianjen metalic pentru a le agita în timp ce gătesc. Gatiti pana cand barbotarea incetineste pana la un firicel, chipsurile sunt maro auriu pal si sunt foarte clare, aproximativ 3 minute.
Se transferă pe foaia de copt și se condimentează imediat cu sare kosher. Repetați cu loturile rămase.
Încălziți Salsa Verde și bulionul de pui (sau apa, dacă se utilizează) într-un saut mare pe față dreaptă, la foc mediu, până la fierbere.
Adăugați chipsuri și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și puneți deoparte.
Transferați 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă.
Se încălzește la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați patru ouă și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Transferați pe o farfurie mare.
Se amestecă din nou chipsurile de tortilla și se condimentează după gust cu sare, dacă este necesar. Împărțiți între patru farfurii de servire încălzite. Completați fiecare cu un ou prăjit.
Stropiți cu crema, presărați cu ceapă, coriandru și brânză și serviți imediat