Chiftele și spaghete adevărate

Chiftele și spaghete adevărate
Chiftele reale și spaghete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1114 calorii, 54g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 134 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, pătrunjel cu frunze plate, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Chiftele și spaghete adevărate, Spaghete Carbonara Reale, și Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați carnea măcinată, ambele pesmet, pătrunjel, parmezan, sare, piper, nucșoară, ou și 3/4 cană de apă caldă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați foarte ușor cu o furculiță. Folosind mâinile, formați ușor amestecul în chiftele de 2 inci. Veți avea 14 până la 16 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
4
Se toarnă cantități egale de ulei vegetal și ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la o adâncime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți uleiul. Foarte atent, în loturi, așezați chiftelele în ulei și rumeniți-le bine pe toate părțile la foc mediu-mic, întorcând cu atenție cu o spatulă sau o furculiță. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute pentru fiecare lot. Nu aglomera chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți chiftelele pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie. Aruncați uleiul, dar nu curățați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Pentru sos, încălziți uleiul de măsline în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă ceapa și se sotează la foc mediu până devine translucid, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați vinul și gătiți la foc mare, răzuind toate bucățile maronii din tigaie, până când aproape tot lichidul se evaporă, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Întoarceți chiftelele în sos, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 până la 30 de minute, până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
12
Se servește fierbinte pe spaghetele fierte și se trece parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete FierteSpaghete Fierte
ParmezanParmezan
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista