Chiftele suedeze cu sos de Lingonberry

Chiftele suedeze cu sos de Lingonberry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încercați chiftelele suedeze cu sos de Lingonberry. O porție conține 541 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până gem ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Amprentă Plină De Gem ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele suedeze cu sos de Lingonberry sau afine, Bile de fasole Suedeză cu sos de lingonberry, și Chiftele suedeze cu sos de coacăz roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine și laptele; se amestecă cu o furculiță și se lasă să stea 5 minute. Puneți 3 linguri de unt într-o tigaie mică și lăsați-o să se topească la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați șalotele, usturoiul și chimenul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se sotează până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
5
Puneți carnea de vită și carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de șalotă transpirat, oul, pătrunjelul și mărarul; condimentează cu sare și piper. Strângeți laptele din firimiturile de pâine înmuiate, adăugați pâinea în amestecul de carne și amestecați bine folosind mâinile. Strângeți aproximativ 1/2 cană din amestecul de carne și rotiți-l în mâinile umezite pentru a-l modela într-o chiftelă de dimensiunea bilei albe. Continuați să formați chiftelele și să le puneți pe un platou; ar trebui să existe aproximativ 20 de chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc moderat. Când spuma începe să scadă, adăugați chiftelele în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Sotează chiftelele până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Scoateți chiftelele pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie așa cum sunt făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Aruncați cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și readuceți-o la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați lingura rămasă de unt și rotiți-o pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se presară făina și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a se dizolva în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile de pe fundul tigaiei. Se fierbe și se amestecă până când lichidul se reduce și începe să se formeze un sos; condimentează cu sare și piper. Coborâți focul și amestecați smântâna. Întoarceți chiftelele în sos și amestecați 1/4 cană din gemul de lingonberry până se combină. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor și chiftelele se încălzesc, aproximativ 15 până la 20 de minute. Duș cu pătrunjel tocat și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De AfineDulceață De Afine
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Serviți chiftelele suedeze cu gem suplimentar de lingonberry pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De AfineDulceață De Afine
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista