Chiftele Picante De Cocktail
Această rețetă servește 15 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți ketchup, pesmet, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Picante De Cocktail, Chiftele de Cocktail dulci și picante, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cârnați picante, cârnați dulci, ouă, pesmet, salvie, sare și piper în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se amestecă.
Scoateți amestecul din robotul de bucătărie și rotiți-l în bile de 1 inch, așezând chiftele pe o farfurie sau o foaie de copt.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați în tigaie câte chiftele se vor potrivi într-un singur strat și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5-8 minute.
Îndepărtați chiftelele cu o lingură cu fante și lăsați-le deoparte.
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Adăugați chiftelele rămase în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Adăugați primul lot de chiftele înapoi în tigaie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună sos de chili, ketchup, zahăr brun, oțet și sos de soia.
Adăugați sosul în tigaie cu chiftele. Acoperiți și fierbeți timp de treizeci de minute.