Chiftele Pesto și cuscus

Pesto chiftele și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1041 calorii, 44G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, pesmet, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto & Cranberry chiftele de curcan cu sos de iaurt Pesto scufundare, Chiftele de miel peste cuscus, și Chiftele mediteraneene cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor prăjitor de pâine de căldură la 350 F.
Stropiți 2 linguri de ulei peste tava de copt a prăjitorului de pâine și înclinați-o pentru a acoperi. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, pesmetul, 1/2 cană de pesto, oul, sarea și piperul. Cu mâinile, amestecați doar până când sunt combinate. Formați amestecul în 12 chifteluțe, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare.
Transferați chiftelele în tavă.
Coaceți timp de 15 minute. Întoarceți și coaceți până la fiert, aproximativ 10 minute mai mult. Între timp, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mic, combinați pesto-ul rămas și uleiul. Puneți amestecul peste chiftelele gătite și întoarceți-le pentru a acoperi. Împărțiți chiftelele și cuscusul între farfurii individuale și presărați parmezanul (dacă folosiți).