Chiftele marocane & cuscus este un fără lactate felul principal. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 692 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Un amestec de caise, scorțișoară măcinată, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Chiftele marocane de miel cu harissa și cuscus, Chiftele marocane de curcan cu cuscus de citrice, și Cuscus Marocan.
Instrucțiuni
1
Combinați mielul, ceapa, harissa și pătrunjelul cu frunze plate și condimentați, rulați în chiftele de dimensiunea mingii de golf și prăjiți-le într-o tigaie fierbinte medie până când coloured.In o tigaie grea pe bază, prăjiți ceapa, usturoiul și ghimbirul până se înmoaie, adăugați condimentele și gătiți timp de 1-2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Harissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile și caisele, apoi adăugați chiftelele, completați cu bulionul și acoperiți cu un capac și gătiți timp de 30 de minute după 20 de minute adăugați mierea și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați cuscusul într-un castron și turnați peste bulionul care fierbe, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute, furculiți pentru a separa boabele apoi adăugați ierburi tocate, migdale prăjite, suc de lămâie ,ulei de măsline și sare și piper și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, Optional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat