Chiftele marocane în sos de roșii picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 356 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de conserve de roșii, cuscus, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele marocane în sos de roșii, Chiftele de miel în stil marocan în sos de roșii, și Kefta Tajine (chiftele marocane condimentate cu ouă în sos de roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chiftele, combinați primele 9 ingrediente într-un castron; formați amestecul de carne în 30 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați jumătate de chiftele în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați chiftelele rumenite într-un aragaz lent electric. Repetați procedura cu restul de 15 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Pentru a pregăti sosul, combinați pasta de roșii și următoarele 7 ingrediente (prin roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
Sos
6
Adăugați la aragazul lent, amestecând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.