Chiftele grecești cu lămâie și Rucola
Reteta chiftele grecești cu lămâie și Rucola este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei de măsline, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chiftele De Pui Și Rucola, Salată Grecească De Rucola, și Burger grecesc cu rucola, roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron mare pentru microunde și adăugați 1 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic, străpungeți cu un cuțit de câteva ori pentru a vă ventila, apoi cuptorul cu microunde până când apa este aproape absorbită, 10 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță; lasa sa se raceasca complet.
Bateți ușor 1 ou într-un castron mic.
Se adaugă în castron cu orezul împreună cu mielul, carnea de vită, provolona, ceapa, jumătate din mentă și pătrunjel, maghiranul, usturoiul, ienibaharul, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Se amestecă cu mâinile până se combină (nu se amestecă prea mult); acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Umeziți-vă mâinile și formați carnea în 18 bile (aproximativ 1 1/2 inci fiecare). Aduceți bulionul de pui la fiert într-o oală mare sau cuptor olandez.
Adăugați chiftelele, acoperiți și gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătate.
Bateți restul de 2 ouă și sucul de lămâie într-un castron mic până se spumează.
Scoateți 1 cană de bulion din oală și bateți-l treptat în amestecul de ouă. Împingeți chiftelele într-o parte a oalei; reduceți focul la minim și turnați amestecul de ouă în cealaltă parte. Gatiti, amestecand usor, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de mentă și pătrunjel; condimentează cu sare și piper.
Serviți chiftelele și sosul în boluri puțin adânci. Se acoperă cu rucola, se stropește cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Christina Holmes