Reteta chiftele grecești cu lămâie și Rucola este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei de măsline, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chiftele De Pui Și Rucola, Salată Grecească De Rucola, și Burger grecesc cu rucola, roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul într-un castron mare pentru microunde și adăugați 1 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic, străpungeți cu un cuțit de câteva ori pentru a vă ventila, apoi cuptorul cu microunde până când apa este aproape absorbită, 10 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți ușor 1 ou într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se adaugă în castron cu orezul împreună cu mielul, carnea de vită, provolona, ceapa, jumătate din mentă și pătrunjel, maghiranul, usturoiul, ienibaharul, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă cu mâinile până se combină (nu se amestecă prea mult); acoperiți și refrigerați 30 de minute.
5
Umeziți-vă mâinile și formați carnea în 18 bile (aproximativ 1 1/2 inci fiecare). Aduceți bulionul de pui la fiert într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați chiftelele, acoperiți și gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Bateți restul de 2 ouă și sucul de lămâie într-un castron mic până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scoateți 1 cană de bulion din oală și bateți-l treptat în amestecul de ouă. Împingeți chiftelele într-o parte a oalei; reduceți focul la minim și turnați amestecul de ouă în cealaltă parte. Gatiti, amestecand usor, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se ia de pe foc și se amestecă restul de mentă și pătrunjel; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Serviți chiftelele și sosul în boluri puțin adânci. Se acoperă cu rucola, se stropește cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita