"Chiftele" Fără Carne

"Chiftele" fără carne este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 69 calorii. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ouă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chiftele "Fără Carne", Cum se fac chiftele fără carne, și Chiftele Fără Carne De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime sau pulverizare 15x10x1-inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele. Formați amestecul în bile de 24 (1 1/2 inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista