Chiftele dulci și acre IV

Chiftele dulci și acre IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ardei gras, rădăcină de ghimbir, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci și acre, și Chiftele dulci și acre.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, dizolvați 2 lingurițe de granule de bouillon în 1/4 cană de apă clocotită. Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, ceapa și oul.
Se amestecă în bulionul dizolvat. Forma în chiftele, aproximativ 1-2 cm în diametru.
Într-o cratiță mare la foc mediu, rumeniți chiftelele pe toate părțile. Într-un castron mic, combinați 1/4 cană din sucul de ananas rezervat, sucul de lămâie, zahărul brun, sosul de soia, restul granulelor de bouillon de vită și ghimbirul.
Se toarnă în tigaie cu chifteluțe. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute.
Într-un castron mic, combinați sucul de ananas rămas și amidonul de porumb. Se amestecă în amestecul de chiftele și se fierbe până se îngroașă.
Adăugați piper verde și bucăți de ananas; se încălzește bine.