Spaghete chiftele și sos de tomate-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1089 calorii, 63G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.99 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica sol muschi de vita, usturoi, piper, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele de cârnați rapide cu sos de roșii și busuioc, spaghete și mazăre dulce crudă, Spaghete cu chiftele în sos de roșii, și Spaghete sănătoase și chiftele cu sos de roșii.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se încălzește cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aduceți un vas de sos mediu cu apă la fiert la foc mare, apă sărată și gătiți pastele la al dente aproximativ 7 minute, scurgeți și răciți rapid pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Grăsime De Porc înapoi
4
În timp ce pastele gătesc, prăjiți nuci de pin. Faceți un pesto gros de plante, așezând ierburile, brânza, usturoiul și nucile în robotul de bucătărie cu sare și piper. Porniți procesorul și transmiteți în aproximativ 1/3 cană ulei de măsline - faceți pesto-ul foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți carnea într-un castron. Condimentează carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați paste fierte, ou, pesmet și jumătate din pesto la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se amestecă pentru a combina și a forma în 16 bile și se așază pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
8
Lasă spaghetele să iasă din chiftele ca niște pene de porc. Înveliți bilele cu puțin ulei de măsline și prăjiți 12 până la 15 minute până când sunt ferme și de culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
9
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce fripturile de carne încălzesc un ulei de măsline sănătos într-un vas de sos la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se adaugă ceapa și morcovii, se condimentează cu sare și piper și se sotează 5 minute. Amestecați stocul, adăugați roșiile și zdrobiți cu spatele unei linguri de lemn. Gatiti inca 5 minute, apoi amestecati pesto-ul ramas si transferati intr-un bol de servire sau 4 ramekine individuale pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat