Chiftele De Mere
Nevoie de un fel principal fără lactate? Chiftele de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 571 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ou, suc de roșii, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Chiftele De Mere, Chiftele de mere ale bunicii, și Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați mere, ou, pesmet și sare și piper, cu carne de vită măcinată; se amestecă până se amestecă bine. (Acest lucru se face cel mai bine manual.) Formați amestecul în chiftele de dimensiuni medii și rulați în făină.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu sau mare. Gatiti chiftelele, intorcandu-se ocazional, pana se rumenesc uniform, dar nu se gatesc.
Se transferă într-un vas de copt și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți parțial morcovii și ceapa la foc mediu.
Se adaugă sucul de roșii, se condimentează după gust cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, apoi turnați peste chiftele.
Gatiti, acoperiti, in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute, sau pana cand morcovii sunt fragede si chiftelele sunt fierte. Gatiti neacoperit timp de 10 minute inainte de a scoate din cuptor.