Chiftele De Ghimbir

Chiftele De Ghimbir
Chiftele de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ketchup, ou și ghimbir măcinat. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Chiftele De Ghimbir, Morcov Ghimbir Chiftele, și Morcov Ghimbir Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de biscuiți și sarea. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați pe rafturi unse în tigăi de copt puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 15-20 de minute sau până când nu mai este roz; se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie mare, combinați ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați chiftele. Se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până se încălzește, amestecând ușor de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista