Chiftele de cârnați italieni cu aragaz lent cu sos Chianti și Fusilli
Rețeta Slow Cooker chiftele de cârnați italieni cu sos Chianti și Fusilli ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 6 ore. Această rețetă servește 4. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1253 calorii, 59G de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, carne de vită măcinată, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 237 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Aragaz Lent Sos Roșu De Cârnați Italieni Fierbinți, Sos de Paste cu cârnați italieni dulci în aragazul lent, și chiftele italiene cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cârnații italieni, carnea de vită măcinată, oul, ovăzul, pătrunjelul și parmezanul într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper și se combină cu mâinile, având grijă să nu se amestece prea mult. Formați în chiftele de 1 1/2 inch și puneți-le în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(recomandat: Catalina)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Adăugați roșii zdrobite manual, pastă de roșii, vin, usturoi, ceapă și oțet. Se condimentează cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu rupeți sau să zdrobiți chiftelele, acoperiți și puneți aragazul lent la foc mic timp de 6 ore. La jumătatea gătitului, răsturnați chiftelele și scăldați-le în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Când sosul este gata, gustați și ajustați condimentele. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Topiți individual pastele cu chiftele și sos și garnisiți cu parmezan sau serviți în stil familial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita