Reteta chiftele cocktail Italian cu ierburi și Ricotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 50. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ricotta de lapte, cimbru de lămâie, pecorino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită și Ricotta: Polpettine di Ricottan e Vitello, Chiftele cu Ricotta: Polpettone con la Ricotta, și Paste cu Ricotta, Ierburi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea măcinată, ricotta, pătrunjelul, firimiturile panko, ceapa, pecorino, slănină, usturoi, lapte, cimbru, ou, sare, Worcestershire și piper negru, după gust, într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă până se combină; nu se amestecă prea mult. Amestecul va fi destul de moale.
3
Folosind mâinile, formați ușor amestecul în 1 lingură de chifteluțe mici (aproximativ dimensiunea bilelor de ping pong).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4
Puneți-le pe o farfurie mare sau o tigaie; acoperiți și refrigerați cel puțin o oră sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați aproximativ 1/3 chiftelele și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Transferați chiftelele pe o farfurie și repetați cu chiftelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8
Scurgeți uleiul și ștergeți tigaia. Întoarceți chiftelele în tigaie și turnați sosul marinara. Aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți chiftelele, frigăruite pe un platou cu o păpușă de sos și o frunză proaspătă de busuioc. Ele pot fi servi cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Chiftelele pot fi păstrate, acoperite, la frigider timp de 3 zile sau congelate până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.