Chifle de porc aburite cu sos de scufundare Hoisin
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da chifle de porc aburit cu sos Hoisin scufundare un try. O porție conține 499 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carnea de porc trasă, canistre de aluat de biscuiți, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hoisin-Sos De Arahide, Sos Picant De Scufundare Hoisin, și Chifle De Porc Aburit.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 (2 1/2 sau 2 3/4-inch) tăietor de biscuiți; vapor, coș cu aburi sau vapor de bambus
Pentru chiflele de porc: aduceți 2 căni de apă la foc mic într-o oală care se va potrivi cu un coș cu aburi sau cu un vapor de bambus.
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de porc, ghimbirul și ceapa. Puneți deoparte
Lucrând cu 1 recipient de aluat (10 biscuiți) odată, întindeți biscuiții cu un sucitor până când au aproximativ 3 până la 3 1/2 inci în diametru.
Așezați 1 lingură de amestec de porc în centrul a 5 biscuiți. Acoperiți fiecare cu biscuiții rămași. Apăsați ușor biscuiții împreună în jurul umpluturii și până la margini.
Așezați deasupra un tăietor de biscuiți (2 1/2 sau 2 3/4 inci), astfel încât să fie centrat pe coc. Apăsați în jos pe tăietor pentru a forma o margine curată și sigilată și îndepărtați excesul de aluat din jurul exteriorului tăietorului de biscuiți. (Dacă nu aveți un tăietor de biscuiți, atunci ciupiți marginile chiflelor cu degetele.)
Așezați chiflele sigilate pe o tavă de foi și acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase.
Așezați chiflele în coșul cu aburi. În funcție de dimensiunea vaporului dvs., poate fi necesar să gătiți chiflele în loturi de
Așezați coșul cu aburi peste vasul cu apă fierbinte, acoperiți și aburiți, aproximativ 10 minute. Chiflele vor fi umflate, iar vârfurile vor arăta oarecum uscate și strălucitoare.
Lăsați să se răcească 1 până la 2 minute.
În timp ce chiflele se aburesc, faceți sosul de scufundare hoisin: într-un castron mic, amestecați împreună hoisinul, sosul de soia, 2 linguri de apă și oțetul.