Chifle chinezești simple și gustoase

Chifle simple și gustoase din China aburit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Chifle De Porc Chinezești Aburite (Char Siu Bao), Rață afumată cu chifle chinezești aburite, și Chifle Vegetariene Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste 1 cană de apă caldă într-un bol mare. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Combinați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-un bol mic. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de drojdie până când nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 15 minute.
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale și formați-l în runde.
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați chiflele, recuperați și aburiți timp de 20 de minute.