Chicken Keema

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Chicken Keema ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 357 calorii. Un amestec de coriandru, garam masala, usturoi proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 164 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chicken keema, Cina În Seara Asta: Murgh Keema (Curry De Pui Măcinat), și Keema.
Instrucțiuni
Așezați semințele de chimen și coriandru într-o tigaie din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere fină.
Într-un castron mare amestecați semințele de chimen măcinat și coriandru, pui, ceapă, coriandru, usturoi, ardei iute, turmeric, sare și garam masala până când puiul este condimentat uniform.
Formați 1/4 din amestecul de carne într-un cilindru lung de frigărui pe o tigaie sau o tavă de copt. Apăsați frigarui în pui și formați carne în jurul bățului. Repetați cu carnea rămasă.
Puneți puiul frigărui în congelator timp de 20 de minute în timp ce pregătiți grătarul.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți frigarui din congelator și transferați cu grijă pe grătarul fierbinte. Gatiti pana cand frigaruile se rumenesc peste tot si sunt fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-o tavă de servire, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește imediat.