Chewy Ciocolata Chip Granola Baruri

Chewy Ciocolata Chip Granola Baruri
Nevoie de un masa de dimineață fără lactate? Chewy Chocolate Chip Granola Baruri ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție conține 272 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți chipsuri de ciocolată, zahăr brun, inele de cereale de ovăz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Chewy Ciocolata Chip Granola Baruri, Chewy Ciocolata Chip Granola Baruri, și Chewy Ciocolata Chip Granola Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul brun, untul de arahide, siropul de porumb, sosul de mere și vanilia. Într-un castron separat, amestecați împreună ovăzul, chipsurile de ciocolată, mini marshmallows, inelele de cereale și germenii de grâu. Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de unt de arahide până se acoperă uniform. Apăsați ușor în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De MereSos De Mere
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
VanilieVanilie
CerealeCereale
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți sau 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ușor auriu. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista