Chevre Cheesecake
Chevre Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 442 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos cultivat, făină de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Chevre cu compot de rubarbă și fistic confiat, Chevre Devils, și Ode-to-Ch Oktivre Bruschetta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Linia de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu hârtie pergament.
Combinați firimiturile gingersnap cu margarina topită și amestecați bine. Apăsați amestecul de firimituri în fundul tigaiei pregătite; așezați tigaia în congelator.
Bateți chevre și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de brânză înainte de a adăuga următorul.
Se amestecă laptele de nucă de cocos.
Adăugați iaurt de nucă de cocos, extract de vanilie și făină fără gluten; se amestecă doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul de cheesecake în crusta răcită și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor cu ușa închisă timp de cel puțin 2 ore. La frigider pentru încă 4 până la 6 ore înainte de servire.