Cherry Tortoni
Tortoni de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 314 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdaleși complet, zahăr, vin marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cherry Tortoni, Cherry Tortoni, și Tortoni De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați cireșe congelate, dezghețați, rezervați sucuri. Fierbeți cireșele, 1/2 cană de zahăr și lichiorul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când cireșele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se combină, apoi se amestecă în amestecul de cireșe și se fierbe 1 minut.
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește, neacoperit, 1 oră.
Pulsați 1 cană de migdale într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (nu pulsați la o pastă).
Se transferă într-un castron și se amestecă firimiturile de napolitane și untul cu o furculiță până se combină bine. Bateți amestecul de firimituri uniform pe partea inferioară și 1 1/2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc cu unt, apoi înghețați în timp ce faceți umplutura, aproximativ 30 de minute.
Bateți albușurile de ou cu restul de 1/3 cană de zahăr, cremă de tartru și un vârf de sare într-un castron metalic mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită folosind un mixer electric portabil la viteză medie-mare până când albușurile țin doar vârfuri moi și termometrul citit instant înregistrează 170 km f, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din cratiță și continuați să bateți albușurile până când țin doar vârfuri rigide, încă aproximativ 2 minute.
Bateți crema cu Marsala într-un alt bol la viteză medie până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți amaretti măcinate și jumătate de albi ușor, dar bine. Îndoiți albii rămași și turnați în crustă în tigaie, netezind blatul.
Scurgeți cireșele într-o sită așezată peste un castron și rezervați sucuri. Împrăștiați cireșele uniform deasupra tortoni, apoi rotiți cireșele în tortoni cu vârful unui cuțit ascuțit pentru un efect marmorat.
Presărați deasupra tortoni cu restul de 1/2 cană de migdale feliate prăjite și congelați, acoperite slab, până când sunt ferme, cel puțin 4 ore.
Lăsați să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute pentru a se înmuia ușor înainte de servire. Îndepărtați cu grijă partea de tigaie, apoi tăiați tortoni în pene și serviți cu sucuri de cireșe.
* Tortoni poate fi înghețat până la 1 săptămână.