Cherry Bomb Cotlete

Cherry Bomb Cotlete
Cherry Bomb Chops este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați madeira, frunze de dafin, cotlete de carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Quinoa De Prune ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, și Cherry Bomb Sos Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scufundați Cotletele de porc cratița cu saramura timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați și uscați cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Condimentează Cotletele de pe ambele părți cu sare kosher și piper proaspăt crăpat. Aranjați cotletele pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor. Prăjiți cotletele până când un termometru citit instantaneu înregistrează 90 de grade F, aproximativ 20 de minute. Între timp, în timp ce cotletele sunt la cuptor, într-o cratiță de dimensiuni medii, adăugați cireșele conservate, 3/4 dintr-o cană de Madeira, coaja de portocală, ghimbirul, agave și un vârf de sare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi coborâți focul la foc mic și reduceți sosul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
MadeiraMadeira
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Odată ce cotletele au ajuns la 90 de grade F, scoateți-le din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul de semințe de struguri și încălziți până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cotletele, având grijă să nu le aglomerați și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte. Vor fi aurii și vor avea o crustă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Transferați-le într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. În aceeași tigaie în care au fost gătite cotletele, adăugați restul de 1/4 cană de Madeira și degelați tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă sosul balsamic și cireș și se reduce la jumătate. Opriți focul, adăugați untul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă sosul de cireșe peste cotlet și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Într-o cratiță mare la foc mare, adăugați apa și ingredientele rămase, cu excepția gheții. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se scoate de pe foc, se adaugă gheața și se amestecă până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista