Cherry Almond Coffeecake
Tortul de cafea cu migdale de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 4175 calorii, 53G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Afine-Migdale, și Cherry ' N Brânză Lattice Coffeecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați cu generozitate o tigaie de jeleu de 15 1/2x 10 1/2 inch.
Se amestecă smântână, apă și ouă. Se amestecă amestecul de tort până se umezește. Veți observa că aluatul va fi plin de cocoloașe.
Se întinde în tigaie. Aruncați umplutura de plăcintă cu linguri mari pe aluat.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până când se fac testele de tort.
Presărați tortul cu migdale și stropiți cu glazură.
Se amestecă zahărul de cofetărie, laptele și uleiul vegetal. Se amestecă câteva picături suplimentare de lapte, dacă este necesar. Se amestecă până când amestecul este neted și de consistența dorită.
Stropiți peste tortul încă cald.