Cherry Almond Coffeecake

Cherry Almond Coffeecake
Tortul de cafea cu migdale de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 4175 calorii, 53G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Afine-Migdale, și Cherry ' N Brânză Lattice Coffeecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați cu generozitate o tigaie de jeleu de 15 1/2x 10 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă smântână, apă și ouă. Se amestecă amestecul de tort până se umezește. Veți observa că aluatul va fi plin de cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
3
Se întinde în tigaie. Aruncați umplutura de plăcintă cu linguri mari pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați tortul cu migdale și stropiți cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Se amestecă zahărul de cofetărie, laptele și uleiul vegetal. Se amestecă câteva picături suplimentare de lapte, dacă este necesar. Se amestecă până când amestecul este neted și de consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ZahărZahăr
LapteLapte
2
Stropiți peste tortul încă cald.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista